Отново първи на национална олимпиада по немски език!

от на апр..16, 2024, под Ученици

За втора поредна година Дарина Воденичарова от 10. А клас на ЕГ „Бертолт Брехт“ грабна първото място на националния кръг на олимпиадата по немски език, който тази година се проведе в периода 29.03 – 31.03.2024 г. в град Пловдив!
Нашето момиче спечели безапелационно и категорично уважението на силната конкуренция и признанието на Националната комисия и отново завоюва призовото отличие!
Достоен финал на тазгодишната надпревара поставиха всички наши участници в конкуренция с повече от сто финалисти от цялата страна: Елица Стоянова, Кристиан Славчев, Теодор Кишов, Теодора Костуркова и Йорданка Василева показаха изключителни знания и умения не само в писменото общуване, а и в умението за устна комуникация на този нелек за овладяване чужд език.
Сърдечни поздравления и искрени пожелания за нови успехи и на учителите-ръководители на групите по НП „Ученически олимпиади и състезания“: Емилия Духовникова, Пенка Иванова и Лилия Мерджова!
Благодарим за мотивацията и безрезервната всеотдайност на нашите учители и ученици, за споделените вълнения и радости, повод за гордост и удовлетворение по дългия път на знанието и личностното развитие!

share button


Коментирането е забранено.

Партньори
Харесайте ни!

Архив