ДВАМА СА ОТЛИЧЕНИТЕ ОТ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ“ В ТАЗГОДИШНИТЕ НАГРАДИ „Св.св. Кирил и Методий“

от на май.22, 2021, под Ученици

Дните между 11 и 24 май са винаги щедри – на цветове и аромат, на слънце и дъжд, на празници, мечти и въодушевление. И на награди. Причините са талантът, трудът  и отговорността, а поводът – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Ежегодно Община Пазарджик отличава най-добрите в областта творци и деятели на образованието и изкуството. На официална церемония в навечерието на още един празник – на закрилниците на Пазарджик Свети Константин и Света Елена, за своя принос към духовното израстване на града и област Пазарджик тази година наградени бяха и двама наши колеги.   

За постигнати високи резултати в учебно-възпитателната дейност отличието „Учител на годината“ в категория „Постижения в педагогическата практика с ученици от гимназиален етап“  бе присъдено на Цветелина Килитанова – старши учител по английски език.

Награда в раздел „Литература“  за ярки постижения в областта на изкуството и културата на община Пазарджик получи г-н Никола Иванов, зам.-директор в ЕГ „Б. Брехт“.

Отличията бяха връчени на наградените лично от кмета г-н Тодор Попов.

Честито, колеги!

споделяне в социални мрежи


Коментирането е забранено.

Партньори
Харесайте ни!

Архив