Конкурс за ученическо есе

от на мар..23, 2021, под Ученици

Окръжен съд – Пазарджик организира конкурс за ученическо есе на тема „Стремежът ни към справедливост“, който е част от инициативата „Дни на отворени врати в съдебната власт”. В конкурса могат да участват учениците от VIII-ми до ХІІ-ти клас от училищата в гр. Пазарджик,а есетата трябва да бъдат подадени в срок до 09.04.2021 г. по електронната поща на съда pr@court-pz.info.

Всяко есе трябва да съдържа име, презиме и фамилия на участника, област, община, населено място, пълно наименование на училището, клас, както и телефонен номер и имейл на участника. Конкурсните работи да са във формат DOC или DOCX на Microsoft Word, с обем: до три печатни страници формат А4, разредка на редове и абзаци: 1,5, двустранно подравняване и шрифт: Times New Roman размер 12.

Обявяването на победителите и връчването на наградите – I-во място – парична награда в размер на 100 лв., II-ро място – парична награда в размер на 50 лв., III-то място – предметна награда, ще се проведе в Деня на Българската Конституция – 16 април. Отличените есета ще бъдат публикувани на интернет сайта на съда.

сподели бутон


Коментирането е забранено.

Партньори
Харесайте ни!

Архив