ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

Спортни успехиОткрит урок по Физическо възпитание и спорт в ЕГ”Б. Брехт”

Поздравления за всички ученици и за талисмана на гимназията – Совичката,
справихте се страхотно!
Благодарим на ръководството за подкрепата и на всички колеги, които ни уважиха с присъствието си!

Отборът по волейбол за девойки 11-12 клас на Езикова гимназия „Бертолт Брехт“ взе участие в Републиканското първенство по волейбол в град Етрополе. Момичетата за поредна година представиха гимназията на престижно ниво и заеха невероятното 5-то място сред всичките 10 отбора. Волейболистките ни попаднаха в група заедно с Бургас, Казанлък, София и Русе, а в другата група бяха останалите: Видин, Разлог, Етрополе, Варна и Плевен. След победи и загуби девойките ни се класираха на трето място в групата и спореха за 5-то и 6-то място с домакините от Етрополе.

Въпреки напрегнатите обстоятелства и бурната публика, нашите момичета се справиха с невероятна игра и борбен дух. Тазгодишният отбор бе съставен от 7 състезателки:Симона Николова, Елина Куманова, Мария Иванова (8-ми клас) ; Пламена Георгиева , Румяна Маркова ( 10–ти клас); Екатерина Терзиева и Лорина Караминова (12-ти клас), воден от г-жа Здравка Терзиева.

Ученици от ЕГ „Бертолт Брехт“ с ръководител Маргарита Николова спечелиха 1-во място в Общинска лекоатлетическа щафета „Пазарджишка пролет- 2018“, която се проведе под патронажа на Кмета на Община Пазарджик в Парк остров „Свобода“ на 31.05.2018 г


Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter