ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

Отново заслужена награда

от на май.23, 2019, под Ученици

В дните между светлите дати 11 и 24 май бяха отличени за всеотдайния си труд учители и културни дейци от област Пазарджик. Приносът им за растежа на духовността в областта е значителен и церемонията е само малък жест към онези, за които знанието не е само професия, а и обич. Традицията грамотите да връчи кметът Тодор Попов е ясен знак за голямото признание.

За пореден път носител на отличието е учител от Езикова гимназия „Бертолт Брехт”. Диана Стоева, старши учител по български език и литература, получи тази година високото отличие сред стотици свои колеги в раздел гимназиален етап. Това признание е свързано както с нейния висок професионализъм в ежедневния учителски труд, така и с подготовката на участници за престижни национални изяви – олимпиади, състезания, конкурси. Нейната ученичка Ана Комсалова стана лауреат на Националния кръг на олимпиадата по литература, ученици от 10 и 12 клас бяха отличени на Националния кръг на състезанието „Стъпала на знанието”, а с поверения й 10 а клас спечелиха и Областния кръг на състезанието „Народните будители и аз”.
Едно от най-красивите изражения на нейния труд е дългогодишната й работа с театралната група „Огледало” и творческите изяви на годишните концерти на ЕГ”Б.Брехт”, получили заслужените овации на публиката.
Да пожелаем на госпожа Стоева да бъде здрава и винаги на нивото, което има, да бъде вдъхновена за нови творчески предизвикателства, да носи все така духовната сила в себе си.

бутон за социални мрежи


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter