ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

Награда от Kangaroo Global Linguistics

от на май.15, 2019, под Ученици

Биляна Костадинова от 10е клас е сред победителите в международното състезание по английски език Kangaroo Global Linguistics.
Биляна Костадинова от 10е клас се класира на второ място в международното състезание по английски език Kangaroo Global Linguistics, организирано за България от Асоциацията на Кеймбридж училищата. Това е едно от най-престижните състезания по английски език в страната и чужбина, където участниците имат възможност да се състезават с най-добрите в света. На националния кръг, който се проведе на 13 април 2019г. в СУИЧЕ „Климент Охридски“, гр. София, взеха участие ученици от повече от 100 училища. ЕГ „Бертолт Брехт“ беше представена от Биляна Костадинова и Йоана Величкова на ниво В2, и Стела Христова на ниво В1.

Биляна Костадинова се класира втора, като само с една точка я раздели от първото място. Церемонията по награждаването се проведе на 11 май 2019г. на тринадесетата национална конференция на преподавателите по английски език Ден на Кеймбридж. Наградата – грамота и медал беше връчена от Матьо Елман, преставител на Cambridge University Press. Гордеем се с постижението на Биляна и й пожелаваме успех на изпитите за сертификат на Кеймбридж – Cambridge Advanced English.

Нели Мърмарова – преподавател по английски език

бутони за социални мрежи


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter