ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

Интегриран открит урок по БЕЛ и Химия и ООС

от на мар.28, 2019, под Ученици

На 20.03.2019г се проведе интегриран открит урок по БЕЛ и Химия и ООС, под ръководството на Василка Стоянова и Васка Кузева.
Гостите бяха посрещнати с тематичен подарък и фонова музика, допринасящи за приятната атмосфера и благоприятното протичане на урока.
Учениците от 11 г клас бяха разделени на литературен, химичен и туристически екип. Екипът по литература представи образа на Бай Ганьо през погледа на литературната критика, а химичният екип проследи етапите на производство на тази толкова ценна и отличителна за България стока- розовото масло.


Туристическият екип представи дестинации и раздаде брошури с  маршрутите и съответните графици.


Чрез кратка драматизация беше представена срещата между Бай Ганьо и Иречек, както и силния копнеж на Бай Ганьо за търговията на розово масло на нови пазари.
Четвъртият екип на гостите от 12 д и 12 е клас направи съпоставка между образите на Бай Ганьо и безскрупулния Борис Морев от романа „Тютюн“.

Усещането е различно, когато не си сред публиката, а пред нея. Емоцията е по-силна,когато отговорността е по-голяма, както и удовлетворението от добре свършената работа.
Притеснението на лицата ни най-вероятно е било разпознаваемо за аудиторията, но всички от екипа успяхме да се справим и с това предизвикателство.

Звезделина Димитрова и Лора Дамянова

споделяне на връзка


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter