ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

ПРИ КМЕТА

от на май.20, 2018, под Ученици

Знаете ли защо всички обичаме месец май?
Младостта разцъфва и сред хората, и сред градините. Те ни пленяват с гирлянди от рози, а младите хора тръгват на бал. Но това не е всичко- май месец е време за равносметка на постигнатото през гимназиалните години и най-горди и доволни са тези, които прибавят към портфолиото си много грамоти, сертификати, множество награди и благодарности. В подкрепа на моите мисли е срещата на нашия кмет Тодор Попов с отличниците на Випуск 2018г.

Празничното събитие се случи на 16.05.2018г. , а Пленарната зала на община Пазарджик се оказа тясна да събере около 190 зрелостници, постигнали най-висок успех в учебната подготовка, завоювали призови места на олимпиади и конкурси на областно и национално ниво. Както се досещате, групата на езикова гимназия „Б. Брехт” днес беше най-многобройна- 42-ма зрелостници получиха грамота, ваучер за книги от кмета на Пазарджик, развълнуван да посрещне най-добрите в нашата община, които утре като професионалисти ще допринесат за нейното развитие.

Господин Попов подчерта, че инициира с радост тези срещи със завършващите, усвоили най-добре първия си житейски урок. Пожела на младите хора да бъдат локомотиви, а не вагони по пътя на живота, защото метафорично локомотивът визира лидерите, креативните, които носят в ръцете си развитието.
Бойка Лумбева, в. „Обектив”

споделяне в социални мрежи


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter