ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

„Гласнии и съ-гласни“

от на май.20, 2018, под Ученици

Сектакълът „Гласнии и съ-гласни“ се състоя на 14.05.2018Г. от 18.00 часа в ДТ „К. ВЕЛИЧКОВ“ град Пазарджик . Концертът на най-умните,най-красивите и най-талантливите ученици от Пазарджишка област, беше изпълнен с хумор,музика,танци и забавление. Проблемът за смелостта да бъдем „гласни“, тоест изявяващи себе си, се оказа в основата на четирите сцени, представени от актьорските клубове в училището. Публиката се наслади на нашите сценични, танцувални и музикални умения ,а ние от своя страна, щастливи и заредени с положителни емоции, приехме бурните аплодисменти.

Представиха се групите по проекта „ТВОЯТ ЧАС“ от Езикова гимназия „БЕРТОЛТ БРЕХТ“,а именно: „ОГЛЕДАЛО“ и „БЕЗ СЦЕНА“ с ръководител г-жа Диана Стоева , „ПЪРВИ СТЪПКИ НА СЦЕНАТА“ и „ТЕАТЪРЪТ КАТО МАГИЯ“ с ръководител г-жа Василка Стоянова , „ШАРЕНА ЧЕРГА“ с ръководител г-жа Анна Сарафска и „ФОРМА И ЦВЯТ“ с ръководител г-жа Даниела Перничева.

Ние като част от този задружен колектив сме изключително благодарни и щастливи, че имахме възможността и удоволствието да представим Езикова гимназия и за пореден път да докажем ,че НЕ МОЖЕШ ДА ОСТАНЕШ БЕЗРАЗЛИЧЕН!

share button


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter