ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ “БЕРТОЛТ БРЕХТ”

Пазарджик и Лондон – близо и далеч

от на юни.29, 2017, под Ученици

На 22 юни 2017 г участниците в клуб “Млад кореспондент“ показаха пред гостите Цветелина Килитанова и Наталия Ганева – ръководители на клубове по проект “Твоят час“, родител от училищния съвет и свои съученици от други класове малка част от същността на заниманията си и, разбира се, какво са научили.

Предварително формирани екипи презентираха нашия град – град Пазарджик и британската столица Лондон като градове с богата история и многобройни забележителности. После те направиха сравнение между двата града и убедиха всички, че с нищо не отстъпваме на чужбината. И в унисон с това, учениците  ни запознаха с предимствата и недостатъците на живота в града и на село,  като изложиха лични коментари и импровизаха  дебат.

Също така, чрез изготвени обяви, листовки и словесни реклами, младите кореспонденти промотираха  възможностите за почивка в българските морски и зимни курорти и ни дадоха идеи как пълноценно да запълним свободното си време и осмислим ежедневието си.

Изявата завърши с интерпретация на разговори между приятели и в официална обстановка, както и представяне на лични творби и пожелание за весела лятна ваканция.

Изготвиха журналистите Стоян Додников и Мариета Стоянова – IX e клас от училищния вестник „Обектив“

бутони за споделяне


Коментирането е забранено.

Партньори


Харесайте ни!

Архив


Tyxo.bg counter